Digitaliseer uw facturen met Elvy DS software / Tebovisie

Afrekenen met het tijdrovende verwerken van uw facturenstroom? Digitaliseer dan uw facturenstroom.

Het werkt efficiënter, facturen worden direct goed digitaal opgeborgen in uw administratie en ‘slingeren’ niet meer rond. Bovendien mag u uw papieren met goedkeuring van de Belastingdienst weggooien, dat scheelt weer een hoop ordners.

Met Elvy beschikt u over een programma om effectief af te rekenen met het tijdrovende verwerken van facturen. Even scannen en Elvy Document Scanning (DS) doet de rest. Gebruiksvriendelijker kan het niet. En efficiënter ook niet. Alle facturen zijn voortaan overzichtelijk terug te vinden in uw administratie.

Wij sommen de vele voordelen voor u op:

· Fouten bij het lezen en inboeken van facturen zijn verleden tijd.

· U heeft alle facturen overzichtelijk bijeen in uw administratie, zowel gesorteerd op boeking als op leverancier/crediteuren-kaart.

· Zoeken in orders is er niet meer bij: u bent geen facturen meer kwijt en u vindt alle gegevens snel terug. Doordat de documenten weer naar leesbare tekst worden omgezet en deze gegevens worden meegestuurd, zijn alle gescande documenten eenvoudig te doorzoeken.

· U heeft de zekerheid dat de gegevens correct zijn verwerkt.

· Investeren in extra randapparatuur is niet nodig: Elvy werkt met alle scanners.

· Betaalbaar product: deze software is niet alleen  verkrijgbaar voor een zeer schappelijke prijs, u werkt efficiënter, er worden minder fouten gemaakt en daardoor verdient u uw investering snel terug.

Elvy DS is een pakket dat een compleet scala aan mogelijkheden combineert met een eenvoudig te gebruiken programma. Het programma is namelijk ontwikkeld met de gebruiker - uw medewerkers - in het achterhoofd. Geen ingewikkelde procedures, geen omslachtige handleidingen. U kunt er direct mee aan de slag. Vanaf de eerste minuut kunt u profiteren van het gemak dat een digitalefacturenadministratie voor uw bedrijf betekent!

Daarnaast is het inzetbaar voor het verwerken van documenten in Exact Synergy en het automatisch starten van werkstromen. De toegevoegde waarde van Tebovisie hierin is dat wij ook Exact software leveren en implementeren. Wij kunnen de Elvy software snel en deskundig integreren met Exact.

Hoe werkt het:

· Facturen die binnenkomen, hoeft u alleen maar even te scannen. Het enige wat u nodig heeft is een scanner. Ook facturen die al digitaal binnenkomen, via de mail, kunt u eenvoudig verwerken. U hoeft deze ook niet meer te printen.

· Het softwarepakket leest vervolgens automatisch de gescande digitale factuur.

· Deze herkent de factuurgegevens en zoekt in uw administratie naar de bijbehorende leverancier.

· Vervolgens krijgt u het boekingsvoorstel. Liever een ander boeking? Aanpassen kan heel eenvoudig. Daarna wordt de boeking en de factuur verwerkt in uw administratie.

Behalve uw inkoopfacturen, kunt u ook andere documenten digitaliseren, zoals uw verkoopfacturen, werk- en pakbonnen, personeelscontracten, offertes etc.

Groot voordeel van het pakket is dat u in één moeite door de leveranciersgegevens kunt bijwerken. Bovendien is het programma zelflerend. Naarmate u het programma langer in gebruik heeft, zal dit binnenkomende documenten steeds correcter gaan verwerken.

Nodig ons uit  en maak een vrijblijvende afspraak

Of neem contact met ons op via telefoonnummer: 0180-318888 of per mail: tebovisie@tebovisie.nl