Referenties

 1. Center for Strategy & Leadership

  “Center for Strategy & Leadership is een voorloper op het gebied van strategie en leiderschap. Door het aanbieden van services als coaching, begeleiding, onderwijs en advies willen wij de effectiviteit verbeteren bij bedrijven en instellingen op het gebied van strategie, leiderschap en vernieuwing op zakelijk gebied. Lees meer »

 2. Stijlgroep

  Stijlgroep is een buro voor stedebouw en landschapsarchitectuur. Van stedebouw, het opzetten van wijken tot het uitwerken van buitenruimten en alles wat daar tussen zit, zowel ontwerpmatig als technisch. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeentes, projectontwikkelaars, zorginstellingen, tot eigenaars van bedrijfspanden. In Nederland maar ook in het buitenland. Lees meer »

 3. Lelie zorggroep

  In 2010 besloten Zorggroep Rijnmond, Agathos Thuiszorg en Curadomi bestuurlijk te fuseren onder de naam Lelie zorggroep. In 2011 kwam er een nieuwe loot aan de stam bij: De Driehoek. De Driehoek is in 2012 verdeeld in twee organisaties: Cruciaal christelijke GGZ en De Driehoek Kerkmaatschappelijk werk. Sinds 1 januari 2014 maakt ook STAGG, christelijke GGZ onderdeel uit van Lelie zorggroep. In ons werk stellen we de zorgrelatie, dat wil zeggen de relatie tussen cliënt en medewerker, centraal. We staan samen voor hetzelfde doel: iedere dag goede zorg- en hulpverlening bieden, vanuit christelijke uitgangspunten, aan ieder die dat nodig heeft. Lees meer »

 4. IPOL BV

  IPOL BV is een jong, groeiend opleidingsinstituut, in 2005 opgericht door René van den Heuvel. Wij hebben ongeveer 90 docenten op freelance basis in dienst en een aantal vaste medewerkers. Onze belangrijkste opleidingen zijn die voor BOA (Buitengewoon OpsporingsAmbtenaar) en DISC- en agressietrainingen, verder doen we onder andere nog trainingen voor verkeersregelaars, communicatie op straat en Drank en Horecawet. Lees meer »

 5. Gebr. Van der Steen Bedrijven

  Gebr. van der Steen houdt zich bezig met de aanleg, het onderhoud, beheer en instandhouden van ondergrondse infrastructuur als water- en gasleidingen, elektriciteits- en data-/telecomkabels, centrale antenne, rioleringen, drukleidingen, wegenbouw en openbare- en terreinverlichtingsinstallaties. Verder valt installatiewerk onder onze werkzaamheden, zoals openbare verlichting en zo'n beetje alles wat in en rond de weg is te bedenken. Lees meer »

 6. Houthandel Houtex

  Houthandel Houtex is een bedrijf dat houtsoorten en producten importeert/exporteert en verkoopt op de binnenlandse markt in de breedste zin van alle houtsoorten. Lees meer »

 7. Werzalit

  Werzalit BV is onderdeel van een Duitse firma met in totaal zo’n 840 medewerkers. De Nederlandse vestiging is al ruim 33 jaar vertegenwoordigd op de Nederlandse markt. Werzalit BV is producent van o.a. vensterbanken, gevelbekleding, terrasvloeren, balkons etc. wat via de professionele handel op de Nederlandse markt wordt gebracht. Er wordt veel zaken gedaan met woningbouwverenigingen en architecten. Lees meer »

 8. Bartec Nederland

  BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen, elektrische heat-tracing, elektronische meetinstrumenten en sensoren. Lees meer »